maanantai 19. tammikuuta 2015

#1 postaus

Heipsann!!

Nyt tää ulkoasu muuttuu, koska tästä blogista tulee lifestyle/heppablogi :) Eli näätte muutakin kuin heppapostauksia. Oikeestaan muuta ei muutu ku ulkoasu ja osoite. Osoite on siis www.twogirlandtheirlife.blogspot.com

Lukijoita on kerääntynyt 32?! Se on suuri määrä tällaielle kahdelle tytölle:)! Ootte aivan mahtavia, koitetaan saaha 8 lukijaa vielä niin saattais olla arvonta kyseessä ;)! 

Mennään Olivian kanssa molemmat ahon tallille vuokraamaan nyt viikonloppuna (23.1-25.1.15) niin määki saan mun kameran takasin kun se jäi aholle vko 46 :D Nii tullee taas enemmän kuvia.

Viikonloppu:
Menin perjantaina Millalle yöksi ja mässäiltiin siinä illalla, katottiin myös netflix:istä Pretty Little Liars sarjaa :) Laitettiin nukkumaan jo ennen 11, koska sunnuntai aamuna piti herätä jo 8, koska menimme kaupungille aamulla ja Aino ja nämä haki meijät joskus 9.15(?). Kaupungilla sitte oltii ja tehtii vaikka mitä :D Kapesta lähettii sitte joskus klo 16 :) Kun lähdimme niin mentiin Ainolle yöksi. Olivia tuli Ainolle joskus kahdeksan aikaan ja sitten pidimme hauskaa... Ai niin joo haettiin me  pitsaaki ku mentiin ainolle ja ES ;) ''No majoneesi'' Sunnuntai aamuna sitten kuvailtiin jonkin verran:)!
































Tos ois viimenen kuva, kiitti kivasta vkolopusta rakkaat !!♥♥
takimmainen rivi vasemmalta oikeelle:
Olivia, Nea ja Aino
Milla ja Minä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti